ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube назавжди заблокував російський канал "Царьград"

28.07.2020, 11:40
Фото - hromadske.ua
Фото - hromadske.ua

Відеохостинг YouTube, що належить Google, заблокував акаунт російського консервативного телеканалу “Царьград” без можливості відновлення, повідомляє Новая газета.

Причиною блокування акаунту стало “порушення експортного законодавства”.

Представники каналу наполягають, що не отримували жодних повідомлень від сервісу про підготовку блокування і його причини, і оскаржуватимуть рішення в суді.

Згідно з даними SocialBlade, за день до блокування у каналу було 1,06 млн підписників.

Разом із цим було заблоковано і YouTube-канал товариства “Двуглавый орел”, головою якого є засновник “Царьграда”, бізнесмен Костянтин Малофєєв.

“Заблоковано за порушення правил спільноти”, - йдеться у повідомленні сервісу.

Канал “Царьград” з'явився в 2015 році та позиціонує себе як “перший російський консервативний інформаційно-аналітичний телеканал”, із кінця 2017 року він припинив мовлення і повністю перейшов в онлайн.

Тоді ж, восени 2017 року, Малофєєв створив і “Двуглавого орла”, яке визначив як “товариство розвитку російського історичного просвітництва”; собі за мету воно ставить пропаганду монархізму і історії дореволюційної Росії.

Сам Малофєєв через звинувачення у фінансуванні військового конфлікту на сході України з 2014 року перебуває під санкціями Євросоюзу, США та Канади.

Liked the article?
Help us be even more cool!