ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Європа вимкнула російський телеканал “НТВ-Мир” через антиукраїнську пропаганду

03.08.2022, 16:43
Фото – вікіпедія
Фото – вікіпедія

Європейський оператор супутникового зв'язку Eutelsat 9В на вимогу французького регулятора Arcom припиняє мовлення російського телеканалу “НТВ Мир” на європейській території через антиукраїнську пропаганду. Про це повідомляє “Настоящее время” з посиланням на AFP.

Arcom зазначає, що “НТВ Мир” “прагне представити не лише українське керівництво та українську армію, але насамперед українське населення як прихильників нацистської ідеології Третього рейху, які становлять крайню небезпеку”.

За даними регулятора, інші, неєвропейські супутникові оператори з обмеженішим покриттям продовжують транслювати цей російський телеканал.

Наприкінці грудня 2021 року Eutelsat 9В на вимогу німецького медіарегулятора “Берлін-Бранденбург” зняв з мовлення німецькомовний телеканал RT DE. У відповідь МЗС росії заявило про припинення супутникового та іншого мовлення німецької телерадіокомпанії Deutsche Welle, а також закриття її кореспондентського пункту в Москві.

У червні за рішенням ЄС було припинено трансляцію телеканалів “РТР Планета” та “Росія 24”.

Як повідомляв ІМІ, 2 березня ЄС терміново зупинив мовлення російських державних ЗМІ Sputnik і RT / Russia Today на території Євросоюзу.

Liked the article?
Help us be even more cool!