ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Яценюк заявляє, що його не пускають на "Інтер" (доповнено)

18.05.2012, 03:04
Прес-служба партії “Фронт змін” заявляє, що програма «Велика політика з Євгенієм Кисельовим», яка виходить на телеканалі "Інтер", у переддень ефіру відмовила в участі лідеру партії Арсенію Яценюку, повідомляється на сайті партії.
Згідно повідомлення, 16 травня ввечері до прес-служби партії звернувся гостьовий редактор програми «Велика політика» і запросив Арсенія Яценюка на ефір 18 травня. “Редактор зазначила, що Арсеній Яценюк буде єдиним гостем програми, а ефір триватиме дві години - з 22.30 до 24.30. Головними темами мали стати, зокрема, політична ситуація в Україні та об'єднання опозиції. Для того, щоб взяти участь в цій програмі було прийнято рішення змінити графік поїздок та зустрічей Арсенія Яценюка”, - зазначає прес-служба.
Проте 17 травня від редакції «Великої політики» надійшло смс-повідомлення про скасування ефіру за участі Яценюка.
Як зазначають у прес-службі, на їхнє прохання пояснити причини скасування тривалий час не було відповіді, а близько 21 години надійшло повідомлення про те, що змінилися теми і Арсенію Яценюку запропоновано взяти участь в одній із наступних програм.
Також прес-служба партії нагадує, що редакція програми «Шустер Live» тричі - 25 листопада, 16 та 24 грудня 2011 року - в останній момент перед ефіром відмовляла в участі Арсенію Яценюку, також мотивуючи це зміною теми програм.
У прес-службі каналу "Інтер" "Телекритиці" сказали, що це питання не коментують.
Як повідомила ІМІ прес-служба "Інтера", 18 травня гостем «Великої політики з Євгеном Кисельовим» на телеканалі стане Сергій Тігіпко. 

У студії обговорюватимуть такі теми: чи здатний Сергій Тігіпко врятувати імідж Партії регіонів?; День пам'яті жертв політичних репресій: чому в сучасній Україні досі немає однозначного ставлення до радянського терору?; чому Путін не поїхав на саміт G8, а Обама - на саміт АТЕС?; шо буде з Євросоюзом при президенті Франції Олланді? Як змінюється геополітична ситуація в світі?.

Liked the article?
Help us be even more cool!