ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Японія надасть Україні для Суспільного мовлення технічне обладнання

19.01.2017, 11:07

Японія готова надати Україні для розвитку Суспільного мовлення технічне обладнання. Про це 17 січня повідомив Надзвичайний та Повноважний посол Японії в Україні Сумі Шігекі міністру інформаційної політики України Юрію Стецю, інформує урядовий портал.

“Ми, опрацювавши ваше звернення, прийняли рішення, що Японія надасть технічне обладнання для розвитку Суспільного мовлення України”, - сказав посол.

За словами Шігекі, згідно з програмою, яка триватиме 2,5 року, починаючи з цього місяця, до України з Японії приїде група експертів, яка готова навчати спеціалістів Суспільного, як правильно повідомляти громадянам важливу інформацію під час надзвичайних ситуацій.

Також японські експерти планують поділитися з працівниками Суспільного досвідом створення освітніх телепрограм.

Посол Сумі Шігекі також заявив, що знайдено можливість запровадити японську версію веб-сайту українського національного інформаційного агентства “Укрінформ”, що стане одним із способів доступу до інформації про Україну для японців.

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець  зазначив, що міністерство усіляко сприятиме висвітленню в Україні інформації про культуру та цінності японців, зважаючи на те, що 2017 оголошено роком Японії в Україні.

Фото з Преса України

Liked the article?
Help us be even more cool!