ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Янукович закрився з інтелігенцією Львова від журналістів

13.04.2012, 00:46
Президент України Віктор Янукович 12 квітня зустрівся з інтелігенцією Львова за закритими дверима. Журналістів не пустили, показавши лише вступне слово Януковича, передає ZAXID.NET.

Він пояснив, що хоче обговорити з інтелігенцією, зокрема, гуманітарну стратегію розвитку України. Щодо самої зустрічі Янукович сказав: «Для мене це така необхідна річ, бо я повинен тримати руку на пульсі».

«Необхідним є створення механізмів, створення культури, пам’ять людини і пам'ять людства повинні бути безперервними», – зазначив Янукович додаючи, що сталий розвиток неможливий без духовності. «Ваш великий і творчий досвід має виняткове значення», – сказав президент звертаючись до інтелігенції.

Окрім того, Янукович зазначив, що його зустрічі з львівською інтелігенцією вже стали доброю традицією.

Щодо перебігу наради відомо, що перший виступ надано Роману Лубківському а також, що на нараді були присутні Раїса Боготарьова, герой України Юрій Шухевич, народний артист України Федір Стригун, генеральний директор Львівського національного театру опери і балету ім. С. Крушельницької Тадей Едер та радник президента Ганна Герман.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!