ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Янукович – Найєму: «Я ніколи не буду терпіти язика ультиматумів»

08.07.2011, 02:59

Президент України Віктор Янукович сказав журналісту «Української правди» Мустафі Найєму, що не терпітиме «язика ультиматумів», яким той із ним, на його думку, розмовляє.Про це повідомляє Телекритика.

Про це він сказав сьогодні, 8 липня, під час прес-конференції у відповідь на запитання журналіста. Запитання звучало так: «Ми вже рік намагаємось з'ясувати, кому належать ці інші об'єкти, які знаходяться на території заповідника "Межигір'я". Зокрема, нас цікавить, кому належить тенісний корт, на якому ви займаєтесь спортом, ангар, де стоїть ваш літак, яхт-клуб. Кому належать басейни, ви ж не в цьому басейні плаваєте 5 кілометрів, чи не так? Кому належить клубний дім, поро який ви розказували».

Спершу пан Янукович вирішив обґрунтувати, чому він назвав журналістів руху «Стоп цензурі!» заангажованими: «У першу чергу я хочу сказати, чому я так інколи вам відповідаю. Ми знаємо один одного вже багато часу, щоб зробити висновки, хто є хто. Але я ніколи не терпітиму язика ультиматумів. Того язика, яким ви зі мною розмовляєте».

Також він пригадав Мустафі Найєму події 6 червня, коли прес-секретар президента Дарка Чепак коло в'їзду до «Межигір'я» намагалася з квітами і тортом привітати журналістів, які зібрались там.

«І навіть у вас вистачило на ваше свято образити вашого колегу, - сказав Віктор Янукович і далі звернувся до Дарки Чепак - Я не знаю, ви вийшли з цієї організації («Стоп цензурі!» - ТК)?»

«Мене виключили», - сказала Дарка Чепак.

«А, вас виключили, - повторив президент і засміявся, а далі продовжив відповідати на запитання Мустафи Найєма - Ви знаєте, що для кожної людини означає власний дім. Це те святе, до чого не хотілося б, щоб хтось торкався будь-якими руками. Я такий, як і всі. Я також жива людина. Ви, мабуть, не знайдете президента, який би запрошував до себе у спальню. Знаєте таких? Це ваша справа, чим ви займаєтесь, у мене є інші справи, які я вважаю найбільш важливими для країни, для людей, і я їм присвячую сьогодні практично увесь час. А в теніс я продовжую грати, плавати. Якщо вам потрібні господарі (об'єктів на території маєтку. - ТК), пошукайте їх, я переконаний у тому, що вони знайдуться. Вони інколи приїжджають до країни».

Потім Віктор Янукович запропонував журналіста: «Давайте ми домовимось, що я, як і кожна людина, у гості запрошую тільки тих, щодо кого у мене є таке бажання».

 

Liked the article?
Help us be even more cool!