ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Як під'єднати супутниковий інтернет Starlink. Інструкція

21.03.2022, 15:35

У Центрі протидії дезінформації при РНБО України розповіли, як підімкнути на своєму підприємстві супутниковий інтернет Starlink в Україні.

Starlink – це глобальна супутникова система для доступу до інтернету у важкодоступних куточках Землі. Starlink уже працює в Україні для критично важливої інфраструктури у воєнний час: електростанцій, військових баз, промислових підприємств, медичних закладів тощо.

Як приєднатися до інтернету від Starlink 

  • Під'єднання до Starlink не безкоштовне. Комплект для встановлення інтернету коштує $500, а щомісячна плата за інтернет становить $100.
  • До комплекту Starink входить Wi-Fi-маршрутизатор, термінал для приймання сигналу, кабелі та кріплення. Після з’єднання за схемою, потрібно встановити застосунок Starlink на смартфон через Google Play або App Store.
  • За допомогою застосунку налаштуйте мережу. Спершу потрібно вийти на вулицю та впіймати сигнал супутника, просканувавши небо. Потім перейти в налаштування Wi-Fi та під’єднатися до мережі Starlink12345. У застосунку дотримуйтеся підказок.
  • Щоб приєднатися до системи, спочатку потрібно залишити заявку на під'єднання на сайті компанії. Заявки розглядають послідовно, після оплати вам надішлють коробку поштою.
Liked the article?
Help us be even more cool!