ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Wikimedia Ukraine запрошує до участі у фотоконкурсі "Вікі любить Землю"

18.06.2020, 13:20
Фото – Пивовар Павло / wikilovesearth.org.ua
Фото – Пивовар Павло / wikilovesearth.org.ua

З 1 до 31 липня включно пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу “Вікі любить Землю”, присвяченого пам’яткам природи України. Переможці та найактивніші учасники отримають цінні призи, а найкращі конкурсні фото позмагаються на міжнародному рівні. Подавати знімки можуть усі охочі. Про це повідомляється на сайті громадської організації “Wikimedia Ukraine”.

Головна мета “Вікі любить Землю” (Wiki Loves Earth) – створити під вільною ліцензією якомога повнішу базу фото об’єктів природно-заповідного фонду для ілюстрування Вікіпедії та інших проєктів, а також привернути увагу до стану довкілля. Цього року конкурс проходить у 35 країнах світу.

Узяти участь у конкурсі можуть як професійні фотографи, так і любителі. Щоб долучитися, треба завантажити протягом липня фото природних територій власного авторства, зроблені у будь-який період часу. 

Переможцями конкурсу стануть 10 учасників, які наберуть найбільше балів за фотографування пам'яток, що зазначені в конкурсних списках. Також будуть відзначені конкурсанти, що сфотографують найбільше пам’яток у кожному з 27 регіонів України; під час визначення переможців у цих номінаціях перевага надаватиметься фотографіям об’єктів, що ще не були сфотографовані в межах конкурсу.

Журі також обере найкращі світлини кожного з 27 регіонів України та десять найкращих фотографій конкурсу. Переможці за кількісним внеском та автори найкращих світлин будуть відзначені цінними призами. Десять найкращих фото представлять Україну на міжнародному етапі.

Організатори конкурсу відзначать переможців у двох основних номінаціях: "кількісній" та "якісній". У першій переможцями стануть учасники, які сфотографують найбільше пам'яток (перевага надаватиметься фотографіям об’єктів, що ще не були сфотографовані в межах конкурсу). У другій переможуть автори найкращих фотографій. У кожній номінації буде визначено як 10 всеукраїнських переможців, так і переможця у кожному регіоні України.

Детальніше з усіма умовами та регламентом конкурсу можна ознайомитися тут.

Liked the article?
Help us be even more cool!