ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

WhatsApp з наступного року перестане працювати на смартфонах із застарілою операційною системою

10.12.2019, 10:20
Фото – rtl.de
Фото – rtl.de

Месенджер WhatsApp припиняє з 2020 року працювати на мільйонах смартфонів із застарілою операційною системою. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Daily Mail.

“З 1 лютого 2020 року будь-який iPhone, що працює на iOS 8 або на старішій версії, не підтримуватиме WhatsApp, а також будь-який пристрій на Android із версією 2.3.7 або більш ранньою версією”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, користувачі цих операційних систем уже будуть не в змозі створити нові облікові записи WhatsApp або повторно підтвердити наявні акаунти.

Крім того, WhatsApp відкликає підтримку всіх телефонів Windows із 31 грудня 2019 року – того ж місяця, коли Microsoft припиняє підтримку своєї ОС Windows 10 Mobile.

Це пов'язано з тим, що додаток завершує функціонування на старих iPhone і телефонах із застарілою операційною системою (ОС) Android, а також гаджетів з ОС Windows Mobile.

У компанії пояснили, що WhatsApp більше не розроблює оновлень для цих операційних систем, оскільки планує зосередити зусилля на "мобільних платформах, які використовує переважна більшість людей".

Liked the article?
Help us be even more cool!