ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Walt Disney скоротить 7 тисяч робочих місць

09.02.2023, 13:34
Фото – Walt Disney
Фото – Walt Disney

Компанія Disney оголосила про масштабну реструктуризацію, в межах якої скоротить 7 тисяч робочих місць, щоб заощадити $5,5 мільярда і зробити свій потоковий бізнес прибутковим. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters

Звільнення зачеплять приблизно 3,6% глобального штату Disney.

Відповідно до плану скорочення витрат, компанія буде реструктуризована на три сегменти: підрозділ розваг, який охоплює кіно, телебачення та потокове передавання; підрозділ ESPN, орієнтований на спорт; парки Disney, враження та продукти.

“Реорганізація сприятиме більш економічно ефективному, скоординованому підходу до наших операцій. Ми прагнемо працювати ефективно, особливо в складних умовах”, – сказав гендиректор Боб Айгер.

За його словами, стримінговий сервіс залишається ключовим пріоритетом Disney.

Протягом останніх місяців великі технологічні компанії, такі як Google, Microsoft, Amazon, DELL, HP, Zoom, оголосили про скорочення тисяч співробітників.

Як повідомляв ІМІ, після повномасштабного вторгнення Росії в Україну кіностудія Disney відмовилася показувати свої фільми на території РФ.

Компанія Zoom Video Communications Inc заявила про скорочення близько 1300 робочих місць, оскільки попит на послуги відеоконференцзв’язку компанії зменшується із затиханням пандемії COVID-19.

Liked the article?
Help us be even more cool!