ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Виконавчим директором ГО "Громадське радіо" обрано Кирила Лукеренка

31.08.2018, 12:21

Кирила Лукеренка обрано виконавчим директором ГО “Громадське радіо”, який до сьогодні був головним редактором Громадського радіо. Таке рішення було ухвалено 30 серпня членкинями і членами громадської організації унаслідок таємного голосування, повідомляє Громадське радіо.

Виконання обов’язків головного редактора покладено на Тетяну Трощинську, за що голосували всі, хто брав участь у зборах.

Нагадаємо, Кирило Лукеренко отримав диплом журналіста у Національному університеті ім. Т.Г. Шевченка у 1993 році. 1995 року навчався за програмою професійного розвитку в Університеті Південної Кароліни (США), згодом став магістром політології (Центрально-Європейський Університет в Будапешті) та магістром міжнародних відносин (Лондонська Школа Економіки).

Проходив практику на Радіо Свобода у Празі та на “Голосі Америки” у Вашингтоні. Був власним кореспондентом газет “ВВ” в Лондоні та “День” в Будапешті, висвітлював події в Україні, Білорусі та Молдові для інформаційної агенції Deutsche Presse-Agentur.

Автор документальних серіалів “Забута державність” (1993) і “Таємниці України” (2006). В різні роки працював продюсером і спецкореспондентом Української служби ВВС у Лондоні і Києві, шеф-редактором служби новин “Нового каналу”, редактором випуску “Подробностей” на “Інтері”. Вів програму “Агенти впливу” на телеканалі "НТН". Кілька місяців був редактором програми на каналі ТВі (до зміни власника 2013 року).

З літа 2013 року – головний редактор Громадського радіо.

Тетяна Трощинська навчалася за спеціальністю “журналістика” у Київському національному університеті ім. Т.Г. Шевченка. Вона вела новини та програми на Українському радіо, а згодом вирушила підвищити майстерність на базі телерадіокорпорації ВВС у Великобританії.

Сім років була заступником головного редактора "Телевізійної служби новин" на телеканалі "1+1" та як стартовий менеджер запускала телеканал “Бізнес”. Із 2014 року працює на Громадському радіо.

Liked the article?
Help us be even more cool!