ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Видавництво "Віхола" припиняє співпрацю зі Спартаком Субботою

13.04.2023, 14:15
Фото – vsn.in.ua
Фото – vsn.in.ua

Видавництво “Віхола” ухвалило рішення не продовжувати співпраці з одним зі своїх авторів, Спартаком Субботою, фігурантом розслідування, у якому його звинувачують у шахрайстві та видаванні себе за фахівця у сфері психології і психіатрії. Про це видавництво повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

“Друзі, ми прийняли рішення не продовжувати співпрацю зі Спартаком Субботою. Ми не додруковуватимемо нові тиражі книжки “Припини це”, а також не будемо видавати нову книжку автора”, – йдеться в повідомленні. 

Зараз видавництво працює над тим, щоб владнати всі технічні та юридичні аспекти припинення співпраці. 

Раніше, 11 квітня, “Віхола” звернулося до Субботи з проханням пояснити всі викладені в статті факти.

Нагадаємо, 11 квітня психолог і автор подкасту “Простими словами” Ілля Полудьонний опублікував розслідування “Відсутність медичної освіти, співпраця з ОПЗЖ та неетичне ставлення до клієнтів: розслідування про Спартака Субботу”. 

Автор розслідування наводить у матеріалі факти, які свідчать, що Суббота шахраював та підтасовував факти біографії, а також порушував професійну етику.

Спартак Суббота – один з авторів “Віхоли”, 2021 року у видавництві вийшла його книжка “Припини це. Як розпізнати насильство та протидіяти йому”, а також співведучий YouTube-шоу “Подкаст терапія”.

Розслідування Спартак Суббота прокоментував в Instagram: “Це не перший хейт, з яким я стикаюсь. Це нормально, це буде й далі, я це просто переживу… Але що я хочу сказати – я не дозволю ображати людей, не дозволю ображати свою аудиторію, не дозволю її обзивати, робити висновки щодо людей, які мене слухають, дивляться, яким я подобаюсь…” 

Liked the article?
Help us be even more cool!