ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Видавництво передаватиме кошти від продажу збірки Максима Кривцова його родині та військовим

Фото – Наш Формат
Фото – Наш Формат

Видавництво “Наш Формат” передаватиме кошти, отримані від продажу теперішнього та майбутнього накладів збірки “Вірші з бійниці” загиблого військового і поета Максима Кривцова, його родині та на книжкові проєкти для військових. 

Про це видавництво повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

У видавництві зазначили, що всі кошти від продажу збірки, а також її електронних примірників порівну перераховуватимуть родині Максима Кривцова та громадській організації “Реформація” на просвітницькі книжкові проєкти для військових.

Водночас усі витрати, пов'язані з друком і розповсюдженням видання, “Наш Формат” оплачуватиме власним коштом.

“Ми дуже хотіли, щоб читач побачив не тільки військового поета, а й митця з тонкою душевною конструкцією і поглядом художника. Тому разом обрали для книжки плівкові фото, які Макс робив протягом останніх років. Він хотів відкритися читачеві і взаємодіяти з ним, тож написав про себе так, ніби це анкета в тіндері. А ще придумав додати в книжці сторінки, де читач намалює його вірша чи напише свого. Він дуже хотів видати збірку і боявся, що може не встигнути зробити це за життя. А коли книжка вже була в друкарні, ділився з редакцією ідеями наступних збірок”, – зазначили у видавництві.

Передзамовити новий наклад “Вірші з бійниці” можна за посиланням.

Збірка “Вірші з бійниці” Максима Кривцова вийшла друком у видавництві в грудні 2023 року. 

Як повідомляв ІМІ, у січні на фронті загинув поет і військовослужбовець Збройних сил України Максим Кривцов. 

Він брав участь у Революції гідності, а до лав Збройних сил долучився добровольцем у 2014 році. Згодом працював у Центрі реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС і Veteran Hub. Після повномасштабного вторгнення росіян у 2022 році повернувся на фронт. У грудні 2023 року видав свою збірку “Вірші з бійниці”.

Liked the article?
Help us be even more cool!