ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ВВС вимагає від УП спростувати інформацію про співпрацю з піарниками Кузьміна

30.03.2012, 03:46
ВВС Україна звинувачує “Українську правду” у наклепі і вимагає спростувати “неправдиву інформацію”, опубліковану у статті Мустафи Найєма “Партія регіонів найняла піарщиків для "незалежного" Рената Кузьміна”. Про це йдеться у заяві ВВС, опублікованій на сайті.

У статті Найєма, опублікованій 30 березня на УП, повідомляється, що одна з найбільших американських піар-компаній Burson-Marsteller UK пропонувала британським ЗМІ зустрітися з Ренатом Кузьміним у Лондоні. За результатами співпраці вийшло як мінімум два інтерв'ю Кузьміна в Associated Press та в українській службі BBC, а штаб-квартири обох редакцій отримували листи Burson-Marsteller UK щодо графіку зустрічей.

“Редакція ВВС Україна офіційно заявляє, що опублікована інформація є наклепом. ВВС Україна не співпрацює з жодною піар-агенцією і не виконує політичних замовлень. Наша редакція не отримувала від названої піар-агенції жодних листів”, - заявили в ВВС.

Так само, зазначено в заяві, редакція не отримувала жодних запитів про те, чи надходив нам лист від піар-агенції, від автора публікації Мустафи Найєма.

Редакція зазначає, що інтерв'ю з Кузьміним відбулося після того, як до лондонського офісу ВВС Україна зателефонував перший секретар Посольства України у Великобританії Ростислав Огризко.

“Він запитав, чи буде нам цікаво записати інтерв'ю з Ренатом Кузьміним, і ми погодились. Перед записом інтерв'ю не узгоджувались жодні питання, ВВС Україна не отримувало жодних настанов від жодної організації. Наше інтерв'ю широко цитувалося в українських та зарубіжних ЗМІ. більше того, це інтерв'ю, а також і новини, написані на його основі, розмістила на своєму сайті і "Українська правда", яка офіційно є медіапартнером ВВС Україна.

Ми вимагаємо від редакції "Української правди" та автора публікації Мустафи Найєма вибачень за наклеп та поширення неправдивої інформації про ВВС Україна, а також офіційного спростування поширеної неправдивої інформації”, - йдеться у заяві.
Liked the article?
Help us be even more cool!