ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"ВВС Україна" шукає дизайнера та журналістів для ведення TikTok і подкастів

21.09.2022, 16:41
Фото – ВВС News Україна
Фото – ВВС News Україна

"BBC News Україна" відкриває вакансії старшого журналіста для ведення TikTok-акаунту, старшого журналіста для виробництва подкастів та дизайнера.

Вакансія старшого журналіста для ведення TikTok-акаунту передбачає виробництво контенту для акаунту "BBC News Україна" в TikTok. Детальніше про вакансію – тут.

Людина на посаді старшого журналіста для виробництва подкастів відповідатиме за планування, виготовлення та публікацію подкастів для "BBC News Україна". Ознайомитися з детальним описом вакансії можна тут.

Дизайнер відповідатиме за виробництво інфографіки для сайту, соціальних мереж і новинних випусків "BBC News Україна". Ознайомитися з вакансією можна тут.

Для всіх вакансій повинна бути наявність дозволу на роботу у Великій Британії та проживання там.

Кандидат/-ка повинні мати значний досвід у сфері виробництва відео, вільно володіти українською й англійською мовами (як у письмовій, так і в усній формі). 

Ці вакансії передбачають контрактну роботу до 24 березня 2023 року. Заявки від кандидатів на посаду прийматимуться до 4 жовтня. Подання без резюме англійською мовою не розглядатимуться.

Liked the article?
Help us be even more cool!