ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Волинський телеканал "Аверс" щодня піарить фонд Ігоря Палиці – моніторинг "Детектора медіа"

12.05.2023, 16:32
Фото – Детектор медіа
Фото – Детектор медіа

Волинський телеканал "Аверс" щодня піарить фонд народного депутата Ігоря Палиці "Тільки разом". Про це йдеться в моніторингу "Детектора медіа" "Зворотний зв’язок з Ігорем Палицею. ТРК "Аверс" (Волинська область) під час великої війни" Мар’яни Олійник.

У моніторингу повідомляється, що популярним медійним обличчям для ТРК “Аверс” є голова правління фонду Катерина Шкльода.

"Сюжети про заходи, проведені за підтримки фонду Палиці, виходять на каналі щодня і потім ще по кілька разів повторюються. Невід’ємний атрибут кожного з цих сюжетів – синхрон очільниці правління фонду. Упродовж десяти днів Катерину Шкльоду можна було побачити в сюжетах про великодні розваги для дітей, волейбольний турнір, чемпіонат із плавання, чемпіонат зі спортивної акробатики, спортивно-патріотичний захід "Спорт, що об’єднує". Фонд Палиці допоміг коштами Луцькому навчально-реабілітаційному центру міськради, який відвідує майже 300 вихованців, і кожен з них потребує особливого догляду. Фонд також подарував путівки до "Артеку" вихованцям Волинської Малої академії наук. У сюжеті про фінал учнівської гри "Зебра" замість синхрону Катерини Шкльоди був синхрон менеджерки соціальних проєктів фонду Палиці Світлани Мілінчук", – йдеться в моніторингу.

За даними сайту YouControl, телерадіокомпанію "Аверс" зареєстровано 21 травня 1997 року. Керівником ДП ТРК "Аверс" є Наталія Московка. Засновником юридичної особи – ТОВ "Либідь сервіс" із адресою в Києві. "Либідь сервіс" пов’язують з компаніями Ігоря Палиці, народного депутата VI, VII і IX скликань, колишнього очільника Одеської ОДА та голови Волинської облради, лідера партії "За Майбутнє".

Liked the article?
Help us be even more cool!