ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Волинське видання заявило про погрози їхній журналістці

15.07.2019, 15:22
Фото - скрин з kniazhyigrad.com.ua

Волинське інтернет-видання “Княжий град” заявляє, що журналістці видання Вікторії Махновській погрожував депутат Володимир-Волинської міської ради Руслан Мороз. Про це повідомляється на сайті виданні.

За інформацією видання, інцидент стався 11 липня під час чергової сесії Володимир-Волинської міськради.

“Зокрема, під час слухання інформації про діяльність Володимир-Волинської прокуратури, Руслан Мороз поставив питання до представника прокуратури з проханням надати роз’яснення ситуації щодо того, що його нібито назвали “засудженим за побиття та махінації з землею” і через це він “хоче в’їхати в квартиру тої дівчини (журналістки – ред.) чи того власника, за те що вони так написали”, - пише видання.

Видання наводить цитату депутата, яку розцінило як погрозу:

“Вони ходять на комісії, фотографують. І от останнє, опублікували в “Княжому Граді”, що я Мороз Руслан Андрійович засуджений крім того, що за побиття, а ще засуджений за махінації з землею. Я хотів би, щоб ви мені дали роз’яснення і відповідь на  звернення. Потім я з цим зверненням хочу в’їхати в квартиру тої дівчини чи того власника, за те що вони так написали”.

Крім того, редакція зауважує, що про Руслана Мороза на їхньому сайті є всього дві новини: НЕцензурна рада: як відбувається «земельна» комісія у Володимирі-Волинському. БЛОГ та Паркуюся, де хочу: одіозний депутат Мороз під міськрадою порушив ПДР .

“Ми жодного разу у двох вищевказаних публікаціях не чіпляли жодних “ярликів”, і тим паче не писали жодних реплік щодо обвинувачень депутата Мороза у діяннях, які вирішуються в суді”, - пише редакція.

Також видання зазначає, якщо до журналіста надходитимуть погрози фізичною розправою чи психологічний тиск, редакція звернеться до правоохоронців.

У коментарі представниці ІМІ у Волинській області, редакторка сайту “Княжий Град” Вікторія Махновська наголошує, що депутат їй погрожував.

“Погрожував мені особисто, оскільки на події ходжу я одна від сайту. В нас немає інших людей, які могли б це робити. Перед цими погрозами на сесії міської ради, депутат Мороз звертав на мене увагу під час “земельної” комісії, бо нібито я його “забагато” фотографувала”,  - зазначила Вікторія Махновська.

У поліцію вона поки не зверталася. Також не уточнювала у депутата про те, що він мав на увазі про “в’їхати в квартиру”.

Liked the article?
Help us be even more cool!