ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Волинський телеканал відмовився розмістити відеоролик кандидата з критикою депутата Ігоря Палиці

25.09.2012, 05:04
Волинський телеканал «Аверс» відмовився розміщувати відеоролик одного з кандидатів у народні депутати по Луцькому виборчому округу Олени Голєвої, в якому присутній критичний коментар на адресу народного депутата Ігоря Палиці. Про це Олена Голєва повідомила у коментарі Вголосу.
 

«На «Аверсі» ми вже третій день намагаємось розмістити моє трихвилинне відеозвернення про провокаційні події минулого тижня, які відбулися у місті Луцьку і мають безпосереднє відношення до мене. Проте нам відмовляють. Кажуть: немає часу. І це при тому, що кошти з виборчого фонду проплачено ще місяць тому. Між іншим, на Волинському обласному державному телебаченні мою заяву розмістили. В той же час на "Аверсі" знаходять час на розміщення неправдивих сюжетів про мене, які значно триваліші за три хвилини», – розповіла Голєва.

 

Також вона повідомила, що подає до суду на ТРК «Аверс», оскільки телеканал порушує виборче законодаство. Крім того, підготовлено скарги на ЦВК та Національну раду з питань телебачення та радіомовлення.

 

Як пише видання, “у Луцьку виборча кампанія проходить із застосуванням брудних технологій і сумнівних акцій, які явно мають замовний відтінок. Більшість місцевих політиків пов'язує їх з діями штабу кандидата у народні депутати, олігарха Ігоря Палиці, який поставив за мету виграти вибори будь-якою ціною”.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!