ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Волинський суд відмовився залишити без розгляду позов журналістів, які судяться з санаторієм

30.11.2015, 13:24

У Волинському окружному адмінсуді триває розгляд позову журналістів видання “Громадське. Волинь” до комунального санаторію “Лісова пісня” про визнання неправомірною відмови у наданні інформації. Представник відповідача, адвокат Сергій Величко клопотав про залишення позовної справи без розгляду, повідомляє ZIK.

Із позовом журналісти звернулися, після того, як у санаторії засекретили дані про штатний розпис та зарплату керівництва. Деякі запити у комунальному закладі ігнорували, на деякі відповіли відмовою. На перше судове засідання відповідач та його представники не з’явилися.

У другому засіданні представник позивача, головний юрисконсульт Незалежної медіа-профспілки України Олександр Тарасов попросив суд долучити до матеріалів справи копію запиту, надісланого поштою, та скрін-шоти запитів, надісланих за допомогою електронки.

Перший документ головуюча у справі суддя Смокович до матеріалів долучила, решту – врахувала для ознайомлення.

Тим часом, представник відповідача, адвокат Сергій Величко клопотав про залишення позовної справи без розгляду. Мовляв, у позивача дві вимоги, тоді як судовий збір сплачено за одну. Однак, у задоволенні його клопотання суд відмовив повністю.

Зрештою, у судовому засіданні знову оголосили перерву – до 3 грудня.

Як повідомляв ІМІ, видання “Громадське.Волинь” подало позов до суду на волинський обласний санаторій “Лісова пісня” через відмову надати інформацію про штатний розпис і посадові оклади працівників.

Представники санаторію “Лісова пісня” проігнорували перше судове засідання за позовом журналістів видання “Громадське.Волинь”, яке відбулося 19 листопада.

Liked the article?
Help us be even more cool!