ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Волинський комуніст вимагає спростування та вибачення від головреда "Волинської газети"

29.04.2015, 16:00

Спростування інформації та вибачення вимагає від головного редактора “Волинської газети” Володимира Данилюка один зі скандально відомих братів-комуністів Кононовичів – Олександр, голова ВОО “Антифашистський комітет України”. Лист із вимогою він розмістив на своїй сторінці у Facebook, повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

Свої претензії Олександр Кононович висловлює з приводу статті «Невловимі Кононовичі», надрукованій у газеті 26 лютого 2015 року. За його словами, розміщена в матеріалі інформація щодо нього є недостовірною.

“Ви як автор використали моє інтерв’ю у телепередачі “На самом деле” і, складається, враження, заради провокації, для більшого резонансу приписали мені такі слова – цитата з вашої  газети: “Люмпен-маргінали, вони ще будуть стрибати під прапорами Новоросії. Хохли – це ті, хто охороняє власний шматок сала і зиркає, в кого із сусідів ще шматок того сала забрати”, видавши ці нісенітниці за мої слова, що є відвертою неправдою!”, - написав Кононович.

У зв’язку з цим він вимагає: визнати, що “ці ганебні вислови” йому не належать; надрукувати в газеті спростування і попросити вибачення перед читачами та безпосередньо Олександром Кононовичем “як перед громадянином України, патріотом держави Україна”.

У випадку відмови надрукувати спростування або надання неналежної відповіді Кононович планує “в судовому порядку відстоювати свою честь та гідність як добропорядного громадянина”.

Як повідомив ІМІ головред Володимир Данилюк, оригінал листа він іще не отримував, однак просити вибачення не збирається. “Разом із ведучим програми “На самом деле” Сєргєєм Вєсєловським вони стільки наговорили про Україну і захисників, що дивно, що ними ще досі не зайнялися відповідні органи”, – зазначив він.

Як повідомляє кореспондент ІМІ, брати Кононовичі відомі своєю проросійською позицією. За антиукраїнські висловлювання під час прес-конференції в Луганську, куди вони повезли ніби-то гуманітарну допомогу мирним жителям, їх було виключено з аспірантури Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Ними зайнялася СБУ.

Liked the article?
Help us be even more cool!