ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В.о. мера Херсона наказала відключити на комп'ютерах чиновників виконкому доступ до місцевих ЗМІ

18.03.2013, 07:49

Сьогодні, 18 березня, в ході апаратної наради в Херсонському міськвиконкомі т. в.о. мера Херсона Зоя Бережна доручила системному адміністратору відключити доступ до херсонських інтернет-видань на робочих комп'ютерах усіх чиновників виконкому. Про це «Херсонским Вестям» повідомив працівник міськвиконкому, який побажав не називати свого імені.

«Сьогодні Зоя Яківна (Бережна - ред.) дуже різко відгукувалася про херсонські сайти, назвала їх помийної ямою і порадила всім присутнім не читати, що пишуть в інтернеті», - розповів співрозмовник видання.

Також співрозмовник видання вважає, що приводом для незадоволеності Зої Бережної стали статті про неї на сайті “Херсонских Вестей”. Зокрема, це матеріали про причетність родичів Бережної до УПА, скарги працівників міськвиконкому на нелюдське ставлення до них з боку т.в.о. мера, пише видання.

Видання нагадує, що раніше Бережна вже заявляла про те, що матеріали в інтернеті не відповідають дійсності і більшість виборців не вміють користуватися інтернетом.


 
Liked the article?
Help us be even more cool!