ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Власницею газети "Полтавська думка" стала дружина депутата міськради

31.08.2021, 14:04
Фото – Полтавщина
Фото – Полтавщина

У газети “Полтавська думка” змінився власник. Новою власницею стала Ірина Іващенко, дружина депутата Полтавської міськради від партії “Слуга народу” Сергія Іващенка. 

Про це повідомляє представниця ІМІ в Полтавській області.

Власник у ТОВ “Полтавська думка” змінився, згідно з  даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, 26 серпня.

Головним редактором газети працюватиме Ярослав Журавель, ведучий телеканалу PTV. У коментарі представниці ІМІ він повідомив, що кардинальних змін у діяльності газети не планується. 

“Кардинальних змін поки що не плануємо. Трішки осучаснимо, будуть нові рубрики. Але ключове – це зберегти, так би мовити, стиль і задум Олександра Кулика (засновник газети. – Ред.). Ціна в роздрібній торгівлі становитиме 5 гривень, за передплатою буде дешевше. Сайт плануємо найближчим часом запускати. Колектив редакції – п’ятеро людей”, – розповів Журавель.

Раніше газета належала Арсену Кулику, сину засновника та головного редактора “Полтавської думки”, народного депутата Верховної Ради третього скликання Олександра Кулика. Він помер 2016 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!