ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Власник провайдера, якого звинуватили у блокуванні сайту в Бучі, заявив про провокацію

26.12.2018, 10:47

Власник компанії-провайдера “Бест” Олексій Зіневич, якого сайт Thebuchatimes звинуватив у блокуванні, заявляє про провокацію проти компанії. Про це повідомляється на сторінці Олексія Зіневича у Фейсбуку.

За його словами, компанія зазнала інформаційної атаки. Він запевняє, що провайдер не вдається “до такої ганебної практики, як блокування того чи іншого ресурсу”.

“На цей раз компанію, що належить мені особисто, звинувачують у блокуванні сайту Thebuchatimes. Інформацію про начебто блокування доступу до ресурсу вперше повідомив про себе сам цей сайт у понеділок, 24 грудня. У вівторок, 25 грудня, кампанію з дискредитації провайдера “Бест” підхопили Людмила Лозова, керівниця ГО “Спілка журналістів Київщини” та Юлія Бережко-Камінська, головний редактор газети “Ірпінський вісник”. Як відомо, Людмила Лозова причетна до інформаційного агентства IVT, відомого інформаційним супроводом всієї діяльності екс-мера Ірпеня Володимира Карплюка. Також кампанію підтримав сайт “Правда Ірпеня”, відомий нападками на всіх активістів-критиків колишнього мера”, - зазначив Зіневич.

Він зазначає, що “фахівці компанії готові розібратися з причиною недоступу до сайту, якщо вона справді існує”, і пропонує власникам Thebuchatimes звернутися на гарячу лінію провайдера.

Водночас, зауважує Зіневич, за дві останні доби з такими скаргами, усно чи письмово, до служби підтримки абонентів компанії ніхто не звертався.

“Саме тому я розцінюю інформаційну кампанію проти компанії “Бест” як спробу тиску на мене особисто та спробу дискредитації конкретного інтернет-провайдера… Я також розумію, що ці дії є помстою мені особисто за принципову позицію під час затвердження генерального плану Ірпеня, яке відбулося в лічені секунди саме 19 грудня 2018 року”, - сказав він.

Як повідомляв ІМІ, інформаційно-розважальний портал The Bucha Times повідомив, що інтернет-провайдер “Бест” блокує їхній сайт за IP-адресами, які розташовані в місті Буча Київської області.

Liked the article?
Help us be even more cool!