ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Власник "Хортиці" хоче судитися з "Буквами" через новину про його "пророцтво"

03.06.2020, 15:46
Фото – скриншот з YouTube-каналу "Деньги не пахнут"
Фото – скриншот з YouTube-каналу "Деньги не пахнут"

Голова холдингу Global Spirits, власник бренду “Хортиця” Євген Черняк збирається подати до суду на видання “Букви” через новину про те, що він змінив власний допис у соцмережі. Про це повідомляється на сайті видання.   

Новина із заголовком “Власник “Хортиці” змінив Facebook-пост від 2018 року, щоб “передбачити” пандемію” була опублікована на сайті видання 30 травня. У ній, крім інформації про зміну допису зазначено, що Євген Черняк проводить платні бізнес-форуми.

Адвокат Черняка називає це брехнею і вимагає видалити інформацію.

Своєю чергою адвокат “Букв” заявив, що опублікована інформація – про те, що Євген Черняк проводить платні лекції і тренінги – не є секретною, приватною. Інформація є відкритою як для журналістів, так і для будь-якої іншої людини.

Також адвокат "Букв" зазначає, що якщо невдоволення спричиняє питання не самої участі, а лише організації Черняком платних заходів за його участю, то залишаються очевидними факти того, що всі заходи мають головного спікера Черняка, назва співзвучна з назвою його каналу і участь у цих заходах є платною.

“У суді Черняку необхідно буде доводити зв’язок між поширеною інформацією і шкодою, яку вона заподіяла. Пояснювати, в чому саме ця шкода полягає і яким чином інформація вплинула на його репутацію. Раніше суд відмовив його компанії “Імідж холдинг” у задоволенні позову про захист ділової репутації, оскільки не було доведено, що його ділова репутація була порушена”, – пояснив адвокат видання.

Видання зазначає, що у своїй новині від 30 травня опублікувало перевірену інформацію з посиланням на сайт бізнес-форуму BigMoney, де зазначено, що відвідування заходу платне: вартість квитків варіюється від 495 грн до 2200 грн.

Євген Черняк – бізнесмен, голова наглядової ради великого алкогольного холдингу Global Spirits, ведучий YouTube-каналу про бізнес “Big Money”. На своєму YouTube-каналу “Big Money” Черняк проводить інтерв’ю з різними людьми.

Liked the article?
Help us be even more cool!