ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Власкор "Дзеркала тижня" у Донецьку Євген Шибалов залишає журналістику заради волонтерства

03.03.2015, 16:18

Власний кореспондент газети «Дзеркало тижня. Україна» у Донецьку Євген Шибалов заявив, що залишає журналістику заради волонтерської роботи на Донбасі. Про це він 3 березня написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Телекритика.

Відтепер Шибалов займатиметься допомогою мирному населенню на сході України разом з іншими волонтерами групи «Відповідальні громадяни».

«В житті час від часу доводиться робити складний вибір і щось круто змінювати. Особливо під час війни.Так сталося, що обов'язок людський і професійний вступили у протиріччя. Головним чином, тому, що у добі всього лише двадцять чотири години. Неможливо віддавати себе повністю кільком справам водночас: займатися гуманітарною діяльністю та повноцінно працювати як журналіст», - написав журналіст.

Він зазначив, що працював журналістом 15 років, з яких сім - у «Дзеркалі тижня». Євген Шибалов подякував колегам та назвав газету «найкращим виданням країни».

Як повідомляв ІМІ, 5 січня у Донецьку бойовики «ДНР» захопили у полон журналіста газети «Дзеркало тижня. Україна» Євгена Шибалова разом з іншими волонтерами організації «Відповідальні громадяни». Наступного дня журналіста відпустили.  

У листопаді 2014 року Євген Шибалов потрапив під обстріл в одному з районів окупованого бойовиками Донецька.

28 квітня 2014 року у Донецьку проросійські активісти розбили голову журналісту газети “Дзеркало тижня” Євгену Шибалову під час мітингу за єдність України.

Liked the article?
Help us be even more cool!