ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Влащенко перейшла на канал Ахметова

21.08.2020, 10:08
Фото – mgukraine.com
Фото – mgukraine.com

Із 7 вересня в ефірі загальнонаціонального каналу “Україна 24” стартує лінійка відомих програм Наталії Влащенко та очікується запуск її нових проєктів. Про це повідомляється на сайті “Медіа Групи Україна”.

“Я переходжу на канал “Україна 24” разом із творчою командою своїх проєктів: ми будемо створювати як програми, що вже відомі глядачеві, так і нові. Мені імпонують амбітні плани з розвитку інформаційного телеканалу “Медіа Групи Україна”. Приєднатися до команди, яка вже довела своє право на лідерство, – величезна честь для мене. Осінній інформаційний сезон на “Україні 24” буде яскравим. Не перемикайтеся!” – прокоментувала Влащенко.

Як повідомляв “Детектор медіа”, 20 серпня телеведуча та  генеральна продюсерка каналу ZIK Наталія Влащенко в ефірі ток-шоу подякувала глядачам та повідомила, що програма більше не виходитиме на каналі. 

За останній час на канал Ріната Ахметова “Україна 24” перейшли телеведучі Тигран Мартиросян (раніше працював на каналі Євгена Мураєва “Наш”, до того – на “112 Україна” і NewsOne) і Василь Голованов (ексгенпродюсер каналу Тараса Козака NewsOne).

Liked the article?
Help us be even more cool!