ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Власенко заявив, що інтерв'ю УНІАН не давав

11.02.2013, 23:56

Народний депутат від фракції "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Сергій Власенко заявляє, що ряд ЗМІ опублікував 11 лютого фальшиве інтерв'ю з ним, в якому політик нібито розповідає про свої побоювання бути отруєним і про те, що співробітники Служби безпеки України ведуть за ним стеження в костюмах мультиплікаційних ведмедів.

Про це Власенко заявив увечері 11 лютого біля прохідної Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові, передають Українські новини.

"Це маячня, від першого до останнього слова, я ніколи про це не говорив ... Це чистої води свинство і провокація", - сказав він, відповідаючи на запитання журналістів.

Власенко зазначив, що він цього інтерв'ю ніколи не давав, і був шокований, побачивши в одному з інтернет-видань публікацію.

"Те що було сьогодні передано по ряду агентств - я це побачив на "Українській правді" з посиланням на УНІАН. Я такого інтерв'ю ніколи не давав, я не знаю, хто автор та ініціатор цього", - заявив він.

Нагадаємо, 11 лютого в ЗМІ з'явилося інтерв'ю Власенко, в якому він нібито заявив, що після декількох спроб його отруїти депутат тепер вживає тільки їжу власного приготування і має намір користуватися особистою охороною колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Також в публікації політик заявляв, що навколо його будинку з'явилися співробітники СБУ в костюмах мультиплікаційних ведмедів, які під виглядом роздачі рекламної продукції ведуть негласне спостереження за ним.

Крім того, в своєму інтерв'ю Власенко нібито заявив, що до операції по його усуненню залучені Адміністрація Президента Віктора Януковича, силові відомства, а також Міністерство доходів і зборів, яке намагається позбавити його будь-яких джерел фінансування.

У зв'язку з цим, говорилося в інтерв'ю, політик хотів би ще раз підкреслити, що знаходиться в нормальному психологічному стані і не збирається покінчити життя самогубством.

Liked the article?
Help us be even more cool!