ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Владика Павло заявив, що журналістка сама на нього напала

25.09.2012, 00:47
Намісник Києво-Печерської Лаври і депутат Київради від Партії регіонів владика Павло (Лебідь) заявляє, що журналістка сама на нього напала і просить президента Віктора Януковича “прийняти заходи по відношенню до божевільних журналістів”. Про це йдеться у його заяві, розміщеній на сайті Києво-Печерської Лаври.
Нагадаємо, 24 вересня журналіст Ксенія Карпенко повідомила, що владика Павло заломив їй руки, коли вона прийшла взяти коментар, і забрав її телефон.
“Під час богослужіння дві журналістки ходили навколо храму і питали про мене, про мого помічника. Потім вони чекали мене під будинком, коли я повернувся після служби. Одна з них з фотоапаратом на відстані фотографувала мене, а друга знімала на камеру телефону і приховану камеру”, - зазначив Павло.
“Журналіст задала мені питання: «Скажіть, звідки Церква бере гроші?». Я відповів, що не уповноважений від імені Церкви обговорювати з нею цю тему. Тоді журналістка заскочила в мою машину. Я намагався перешкоджати цьому, внаслідок чого вона подряпала мені руки, потім вона стала битися, тому мені довелося викликати міліцію. Крайньої зухвалістю після всього, що сталося стали слова журналістки, звернені до мене: «А де Ваше смирення?!”, - розповів він.
“Я звертаюся до Президента України, Голови Верховної Ради з проханням, врешті-решт, прийняти якісь заходи по відношенню до божевільних журналістам. Підкреслюю - до божевільних журналістам - не до всіх. Якщо у нас твориться таке беззаконня, потрібно наводити порядок”, - йдеться у його заяві. 
Liked the article?
Help us be even more cool!