ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Владика Павло повернув журналістці телефон разом з шоколадкою

27.09.2012, 23:09

Митрополит Вишгородський і Чорнобильський, намісник Києво-печерської Лаври Павло повернув телефон iPhone 4 журналістці “Корреспонденту” Ксенії Карпенко, з якою у нього стався конфлікт, повідомляє ТСН.

"Телефон повернули. Від владики Павла як привіт - шоколадка та іконка. Телефон у нормальному стані, але так гидко від того, що чиїсь руки лазили в моїх особистих фото і відео. Останні відео - стерті", - зазначила вона.

Нагадаємо, 24 вересня журналіст Ксенія Карпенко повідомила, що владика Павло заломив їй руки, коли вона прийшла взяти коментар, і забрав її телефон.

В той же день Павло заявив, що журналістка сама на нього напала і попросив президента Віктора Януковича “прийняти заходи по відношенню до божевільних журналістів”

Настоятель Павло не раз ставав героєм резонансних сюжетів українських ЗМІ. Так, раніше повідомлялося про те, що він, будучи також митрополитом Вишгородським і Чорнобильських УПЦ МП, побудував собі розкішний заміський особняк. Крім того, після виборів президента РФ у березні 2012 року він заявив, що його церква молиться і буде завжди молитися за Володимира Путіна, який став главою російської держави.

Liked the article?
Help us be even more cool!