ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Влада Сінгапуру вимагає від Facebook виправити пост опозиційного видання

29.11.2019, 13:14
Фото – ukrinform
Фото – ukrinform

Влада Сінгапуру вимагає від Facebook внести поправки в один із постів, які нещодавно розмістило місцеве опозиційне видання States Times Review. Це стало першим подібним зверненням до соціальної мережі після того, як у країні почав діяти закон про боротьбу з фейковою інформацією. Про це повідомляє Громадське з посиланням на Reuters.

За дотриманням закону слідкує спеціальний орган. Він і надіслав Facebook відповідне звернення. Чиновники зазначають, що автору матеріалу не загрожує кримінальної відповідальності.

Матеріали опозиційного видання States Times Review у Сінгапурі можна читати тільки в соціальних мережах. 23 листопада його журналісти опублікували результати розслідування, у якому йдеться про затримання й арешт громадського активіста, що виступав проти влади. Представники правоохоронців цю інформацію заперечують.

Закон про боротьбу з фейковою інформацією запрацював у Сінгапурі з 2 жовтня. Він покликаний припинити поширення в інтернеті неправдивих даних. Порушникам може загрожувати до 10 років в’язниці.

Liked the article?
Help us be even more cool!