ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Візит" планує відновити мовлення 18 жовтня

16.10.2014, 15:20

Кременчуцька ТРК "Візит", що призупинила мовлення з 15 жовтня, має намір відновити трансляцію в суботу, 18 жовтня. Про це повідомили журналісти компанії, інформує Інтерфакс-Україна.

За їх інформацією, в суботу вийде традиційний підсумковий випуск новин.

"Ми любимо свого глядача і дуже вдячні всім, хто нас підтримує, а таких людей багато. Однак ми хочемо показати кременчужанам, що станеться, якщо ми зникнемо з ефіру, якщо в місті залишаться тільки канали, які показують, як і де саджають квіти, і замовчують інформацію про те, чи законно була куплена земля, на якій вони будуть рости", - зазначила головний редактор ТРК "Візит" Ганна Плаксій.

Також редакція телеканалу планує провести прямий ефір, під час якого обговорюватиметься складна ситуація з роботою "Візиту".

Нагадаємо, 15 жовтня у Кременчуці (Полтавська обл.) приватна телекомпанія "Візит" припинила мовлення на знак протесту проти тиску з боку влади, журналісти каналу вимагають незалежної редакційної політики.

Директору ТРК "Візит" О.Мельнику висунули звинувачення в організації вбивства мера Кременчука Олега Бабаєва і судді Автозаводського райсуду Кременчука Олександра Лободенко. На даний момент йде судове розслідування.

16 вересня у Полтаві під Апеляційним судом Полтавської області начальник організаційного відділу виконкому Кременчуцької міськради Валерій Декусар змусив журналістку ТРК “Візит” Оксану Цокур пройти “коридором ганьби“, який влаштували мітингувальники за справедливе розслідування справи про вбивство мера Кременчука Олега Бабаєва.

У вересні ТРК “Візит” заявила про посилення тиску на журналістів телеканалу «Візит» та спроби взяти під контроль телеканал, та просить НМПУ захистити від чиновників. На телеканалі заявляють, що останні події в місті пов’язані із вбивством міського голови Кременчука Олега Бабаєва, та взяттям під варту керівника телекомпанії, знову дали поштовх до репресивних дій проти ТК «Візит».

Liked the article?
Help us be even more cool!