ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Випусковий редактор Zaxid.net потребує донорської крові

22.06.2017, 21:15

Випусковий редактор Zaxid.net Володимир Пиріг потребує донорів крові, повідомляється на сайті видання.

21 червня незрячий Володимир Пиріг із сильними опіками рук та верхньої частини тіла потрапив до опікового відділення львівської клінічної лікарні №8.

Через сильні опіки він пробуде в лікарні близько 3-4 тижнів, а далі йому зроблять пересадку шкіри. За словами лікарів, зараз для лікування Володимиру необхідно 15 різних донорів, для здачі плазми крові. Донором може виступити будь-хто, незалежно від групи крові чи резус-фактора.

Здати кров для Володимира Пирога можна у Львівському обласному центрі служби крові за адресою: вулиця Пекарська, 65. Центр працює від 8:30 до 13:00 з понеділка по п'ятницю.

Як радять лікарі, напередодні здачі крові не можна вживати жирну, смажену чи копчену їжу, а також яйця, молочні продукти та алкогольні напої. У день здачі крові бажано відпочити, легко поснідати та не планувати на цей день інтенсивного фізичного навантаження. За 2 години до здачі крові не можна палити, за 48 годин до процедури треба відмовитись від вживання алкоголю, за 72 години - від ліків, що містять анальгетики. Мінімальна вага донора має становити 50 кг.

Liked the article?
Help us be even more cool!