ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Винуватцем ДТП, який в'їхав в авто фотокора LB.ua, виявився чиновник "Укрзалізниці"

04.07.2016, 10:16

Нетверезим водієм, який скоїв лобове зіткнення з автомобілем фотокореспондента LB.ua, виявився начальник відділу вантажоперевезень “Укрзалізниці” Іван Федорко. Про це повідомив 4 липня на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат фракції “Народний фронт”, радник голови МВС Антон Геращенко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Дружина Максима і один з його малолітніх синів доставлені в лікарню з численними травмами. П'яний негідник, спочатку розмахував посвідченням помічника ветеранської організації МВС, а коли нові патрульні поліцейські пояснили йому, що “ксиви” більше не працюють, втік з лікарні, де повинні були проводити огляд на алкоголь. За цим фактом проводиться службова перевірка”, - повідомив Геращенко.

Також він зазначив, що нетверезим водієм виявився “начальник відділу вантажоперевезень “Укрзалізниці” Іван Федорко, друг і соратник звільненого рік тому з кримінальними справами, скандального начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина”.

“В тому числі, на своєму посту, він курирує питання подачі вагонів для поставок вугілля з окупованих територій терористичних організацій “ДНР-ЛНР”, що і є основним джерелом його доходів, судячи з усього. Він ніколи не мав ніякого відношення ні до поліції, ні до міліції”, - написав Геращенко.

За словами депутата, за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. Федорко розшукується співробітниками карного розшуку.

Також Геращенко звернувся до міністра інфраструктури України Володимира Омеляна та директора ПАТ “Укрзалізниця” Войцеха Бальчуна з вимогою “негайно звільнити з займаної посади Івана Федорка за дії, що перешкоджають слідству”.

Як повідомляв ІМІ, 3 липня ввечері фотокореспондент LB.ua Макс Левін потрапив у ДТП на автодорозі Боярка-Забір'я (Київська область). Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7 (держномер АА 7100 РР), водій якого, як виявилося пізніше, був п'яним. Винуватець ДТП втік.

За фактом ДТП, у якому постраждала сім’я фотокореспондента LB.ua Макса Левіна, поліція відкрила два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та за ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові  правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Фото - Фейсбук Антона Геращенка

Liked the article?
Help us be even more cool!