ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вінницька поліція попри закриті провадження обіцяє співпрацю із медійниками

23.04.2021, 14:04

Вінницькі поліцейські вкотре нагадали про свою готовність швидко реагувати на випадки порушення прав медійників. Про це 23 квітня йшлося на зустрічі регіонального представника ІМІ у Вінницькій області з начальником відділу захисту інтересів суспільства та держави ГУНП Вінниччини Володимиром Протицею

Загалом, ситуацію із захистом прав журналістів регіону непогана, на щастя. З початку року слідчі підрозділи поліції Вінниччини зареєстрували три кримінальні провадження, одне з них за підслідністю скеровано до Державного бюро розслідувань.

Чого не скажеш про стан розслідування правопорушень проти журналістів. Існуючі провадження щодо недопуску журналістів на сесії у Якушинцях та Ладижині слідчі поліції закрили. 

Попри те, що у поліції створили цілий "відділ захисту інтересів суспільства та держави", але слідчі, хто на працює місцях, розслідує справи про порушення прав журналістів, залишились тими, що й були. Вони досі є підлеглими начальників райвідділів. А от керівництво новостворених "відділи захисту" може тільки розводить руками: то не в їхній компетенції – впливати на слідчих.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!