ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Відкрито реєстрацію на Міжнародний форум Kyiv Media Week

11.08.2021, 10:23
Фото - usfa.gov.ua
Фото - usfa.gov.ua

Міжнародний медіафорум Kyiv Media Week (KMW), який відбудеться 14-15 вересня, відкрив реєстрацію для учасників. 

Про це повідомляється на сайті Державного агентства України з питань кіно, за підтримки якого організований цьогорічний форум.

У дводенній програмі KMW 2021 – понад 15 секцій: панельні дискусії, презентації, доповіді та inspiration talks за участі міжнародних медіаекспертів, трендсеттерів аудіовізуальної індустрії, державних управлінців та топменеджерів провідних українських медіакомпаній та продакшенів. Учасники форуму дізнаються про останні тенденції, успішні кейси та нові цінності в аудіовізуальній індустрії, інноваційні технології та їх використання провідними медіакомпаніями.

Повідомляється, що  форум великою мірою зосередиться на промоції українського кіно- й телеконтенту на світовому медіаринку та розвитку міжнародних партнерств. Відкриє медіафорум панельна дискусія за участі представників влади, бізнесу та незалежних ініціатив України, присвячена аналітиці актуального стану та візіях майбутнього українського кіно і телебачення. На форумі також передбачається широке обговорення тем, пов'язаних із серіальним виробництвом – одним із найдинамічніших напрямків української контент-індустрії.

Важливим акцентом Форуму стане міжнародна копродукція. В межах секції, організованої за підтримки Посольства Канади в Україні та Української Кіноасоціації, експерти обговорять можливості для колаборації, що відкриваються для продюсерів у зв’язку з підписанням угоди між обома державами. Ця подія також буде включена в індустрійну секцію цьогорічного Міжнародного кінофестивалю в Торонто.

Інтегральною ідеєю KMW 2021 стане Медіабізнес. Перезавантаження – міжнародні та локальні медіаексперти проаналізують стан речей в аудіовізуальній індустрії у часи “нової нормальності”, поговорять про перспективи її розвитку, розкажуть про свій досвід прийняття правильних і хибних рішень, а також допоможуть зорієнтуватися, як шукати точки опори у хаосі сучасності.

Традиційна база знань KMW – дослідження та огляди медіаринку в Україні та за її межами, яку спеціально для Форуму готують аналітичні компанії K7 Media і Glance Mediametrie, а також аналітичний департамент MRM, дасть конструктивне і точне підґрунтя для висновків та бізнес-планів на наступний рік. Зокрема спеціально для KMW готуються такі дослідження – "Тренди теледивлення в Україні", "Кіновиробництво. На що витрачає гроші держава", "Аналітика українських серіалів", "Вішліст українських мовників", "Український ринок VoD: динаміка, тенденції, готовність до виробництва original контенту".

У партнерстві з Представництвом Європейського Союзу в Україні готується спеціальна секція за участі провідних бродкастерів про технологічні інновації європейського ринку контенту та їх роль у протидії дезінформації в ЗМІ.

В межах цьогорічного KMW відбудеться ексклюзивна трансляція трьох секцій Тижня української аудіовізуальної індустрії Content Ukraine on Demand, який пройде 6-10 вересня 2021 року на одному з найбільших та найповажніших міжнародних медіаресурсів у цій сфері – С21 Media (Велика Британія). Подія має на меті промотувати потенціал України у сфері кіно- та телевиробництва на глобальному рівні та сприяти розвитку міжнародних партнерств.

Liked the article?
Help us be even more cool!