ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Відкрито конкурс на German Development Media Awards

18.03.2013, 04:20
Журналісти зі Східної Європи і Центральної Азії, які висвітлюють права людини та питання регіонального розвитку, можуть подати заявку на конкурс German Development Media Awards. Заявки приймаються до 31 травня 2013 року. Приз: 2000 євро та поїздка до Берліна на церемонію вручення нагород 14 серпня, повідомляє Німецька хвиля.

Розглядаються заявки від журналістів, що працюють в пресі, онлайн, на телебаченні і радіо. До участі допускаються матеріали в будь-якому журналістському форматі, в тому числі статті, фічера, теле-і радіоновин, документальної передачі, а також у вигляді інноваційних мультимедійних проектів. Всі матеріали повинні висвітлювати права людини та питання регіонального розвитку.

До участі в конкурсі допускаються журналісти, які живуть і працюють в Східній Європі і Азії, а також журналісти з Латинської Америки, Африки та з країн Далекому Сході. Важливо: журналісти повинні працювати на ЗМІ, розташовані безпосередньо в одному з регіонів.

Роботи, надіслані на конкурс, повинні бути опубліковані в проміжок між 1 січня 2012 року і 31 травня 2013.

Цього року буде присуджено сім нагород. 

Приймаються заявки на наступних мовах: російська, англійська, французька, німецька, іспанська, арабська, китайська. Заявки на інших мовах, присутніх у сітці мовлення Deutsche Welle, також можуть бути розглянуті, за умови, що вони будуть перекладатися на одну із зазначених вище мов.

Нагороди присуджує Deutsche Welle спільно з федеральним міністерством Німеччини з розвитку та економічного співробітництва (BMZ). 
Liked the article?
Help us be even more cool!