ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Відкрито голосування за роботи, які надійшли на конкурс “Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни”

07.06.2016, 11:56

Організатори міжнародного конкурсу “Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни” запрошують усіх охочих долучитися до інтернет-голосування на сайті конкурсу, яке триватиме до 10 червня (включно).

Прийом робіт на 4-й Міжнародний конкурс “Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни”, який поєднує активізм та креативні практики, тривав з 22 квітня до 5 червня. Традиційно на конкурс приймалися зображення, тексти, вірші, гасла, мультимедійні роботи на теми захисту свободи слова, протидії цензурі, доступу до інформації, а також спеціальну тему року – “Корупція – це…”.

Засідання журі експертів та журі представників організацій з протидії корупції для визначення переможців конкурсу відбудеться упродовж червня.

Загалом на конкурс надійшло близько 600 робіт авторів з України, Польщі, Канади, Латинської Америки, Китаю, країн Близького Сходу тощо.

Організатори вже розпочали презентації робіт учасників конкурсу. 2 червня відбулося відкриття виставки у Слов’янську, у просторі платформи ініціатив “Теплиця” (вул. Василівська, 49); 3 червня - у Покровську, у просторі платформи творчих ініціатив “Лампова” (мікрорайон Шахтарський, 24б); 6 червня, до Дня журналіста, у Києві у фойє станції метро “Золоті ворота”.

Liked the article?
Help us be even more cool!