ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Відео візиту Путіна на війну зняли у Ростові-на-Дону - ЗМІ

21.12.2022, 15:06
Фото -reuters.com
Фото -reuters.com

Відео візиту 16 грудня президента РФ Володимира Путіна до "об'єднаного штабу збройних сил, залучених до СВО", зняте у штабі Південного військового округу в Ростові-на-Дону, пише "Агентство".

Співробітники видання порівняли інтер'єри штабу на відео з Путіним і на фотографіях з більш ранніми подіями у цьому приміщенні.

З'ясувалося, що у цьому ж приміщенні на початку листопада знімали міністра оборони РФ Сергія Шойгу, коли він, згідно з повідомленням відомства, "інспектував командний пункт Об'єднаного угруповання російських військ під час виконання завдання СВО" в Україні.

Журналісти "Агентства" стверджують, що великий круглий стіл зі штабу ЮВО та інтер'єр приміщення, у якому він розташований, збігаються з тим, що можна побачити під час візиту до штабу Путіна. Згідно з інформацією на сайті Міноборони, цей штаб знаходиться у Ростові-на-Дону.

Фото - "Агентство"

Кремль оголосив про візит Путіна до зони бойових дій через кілька годин після того, як президент України Володимир Зеленський здійснив неоголошений візит до Бахмута, де кілька місяців тривають запеклі бої.

Глава Міноборони РФ Сергій Шойгу, глава Генштабу Валерій Герасимов і командувач Об'єднаним угрупованням військ у війні з Україною Сергій Суровікін на фото і відео разом. з Путіним. Де саме президент зустрівся з військовими, у Кремлі не повідомляють.

20 грудня депутат Держдуми від "Єдиної Росії" Андрій Гурульов заявив у програмі Володимира Соловйова "Полный контакт", що Путін "був у зоні СВО".

Неможливо точно визначити, де був Путін. У більшості випадків, коли російська влада говорить про "зону СВО", мається на увазі територія України, за винятком окупованого Криму. Офіційно Путін ніколи не відвідував зону бойових дій.

Liked the article?
Help us be even more cool!