ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Відео з "живим-здоровим" Кадировим старі або постановні – ГУР

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов вважає, що відео з "живим-здоровим" Кадировим старі або постановні. Він зазначив, що чеченський злочинець і справді в тяжкому стані. 

Про це він сказав у коментарі 24 каналу

Андрій Юсов зазначив, що ГУР підтверджує тяжкий стан здоров'я Кадирова. 

"Ми можемо підтвердити, що в нього тяжкий стан здоров'я і справді була низка невдалих медичних втручань та остання невдала операція. Значна частина відео, які останнім часом публікують у мережі за його участю, – це або постановка, або вони несвіжі. Бо якщо людина добре почувається, то неважко запостити нормальне інформативне, актуальне відео, яке б зняло всі питання. Але вони цього не можуть зняти, бо проблеми існують", – вважає Андрій Юсов. 

Тривалий час у мережі поширюються новини про тяжкий стан чеченського злочинця Рамзана Кадирова. Він же у відповідь публікує короткі відео про нібито свій нормальний стан. 

Нещодавно за участю воєнного злочинця Рамзана Кадирова в мережі з’явилося відео, в якому від його імені запевняють, що з чеченським лідером усе гаразд, а хворіє насправді його дядько – Магомед Кадиров.

Liked the article?
Help us be even more cool!