ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Виданню Vpoltave.info через першоквітневий жарт про приєднання села до Полтави погрожували судом

02.04.2014, 14:27

Інтернет-виданню Vpoltave.info через першоквітневий жарт депутат Гожулівської сільської ради (Полтавщина) погрожував судом, повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, 1 квітня на сайті був опублікуваний жартівливий матеріал під назвою «Гожули проведуть референдум». В новині повідомлялося, що Гожулівська сільрада на позачерговому засіданні 28 березня ухвалила розпорядження про проведення місцевого референдуму щодо приєднання села Гожули Полтавського району до міста Полтави.

Проте редакція унизу під новиною опублікувала примітку, де інформує читачів, що “даний матеріал створений спеціально до 1 квітня та є своєрідною “качкою”.

Проте після опублікування матеріалу до редакції почали надходити дзвінки від депутата Гожулівської сільської ради із погрозами про подання до суду, звернення до прокуратури, зауважує видання. Також він вимагав у журналістів спростування даного матеріалу. Журналісти йому повідомили, що матеріал був позначений як першоквітневий, проте депутат зазначив, що “уже передані якісь документи в СБУ щодо цієї новини, а також він хоче написати заяву до прокуратури на наше видання”.

Liked the article?
Help us be even more cool!