ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Стартував міжнародний конкурс блогів The Bobs! - українці можуть подавати кандидатури

19.02.2015, 14:21

19 лютого стартує міжнародний конкурс The Bobs!, суддею від Украни на якому є виконавча директорка ІМІ Оксана Романюк. Вона закликала подавати номінантів на конкурс.

"Колеги і друзі, пропонуйте номінантів від України на цей конкурс - кого ви читаєте, у тому числі, на Фейсбуці? У цьому році ми просто зобовязані перемогти! Для України це шанс вчергове гідно представити себе на міжнародній арені, довести свою природню європейськість, цивілізованість, сучасність, і активність. Це шанс показати на практиці, чого саме прагнуть українські громадяни, і шанс протистояти інформаційним маніпуляціям про Україну ще й на цьому рівні", — написала Романюк на своїй сторінці у Facebook.

The Bobs – це відомий міжнародний конкурс для блогерів, активістів та журналістів, які своєю діяльністю виступають за вільне висловлювання думок і захист прав людини в інтернеті. Deutsche Welle організовує The Bobs, починаючи з 2004 року.

Реєстрація триває до 12 березня. Міжнародне журі обиратиме переможців у трьох номінаціях: “Найкраща соціальна ініціатива в мережі”, “Безпека й захист особистих даних”, “Мистецтво та медіа”. Також буде вручено нову головну відзнаку конкурсу – приз “За свободу слова”, володаря якого обере Deutsche Welle.

Liked the article?
Help us be even more cool!