ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вибухівки в офісі 5 каналу не виявлено - міліція

15.07.2014, 15:37

Спеціалісти вибухово-технічних служб, кінологи та працівники МНС не виявили жодних вибухонебезпечних предметів в офісі 5-го каналу в Києві після повідомлення про замінування. Про це повідомляється на сайті ГУ МВС України в місті Києві.

Повідомлення про замінування офісу 5 каналу в міліції отримали близько 10.30.

Відомості про інцидент внесено до Єдиного обліку Подільського районного управління столичної міліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за даним фактом.

Правоохоронці вживають усі необхідні заходи, спрямовані на встановлення особи, яка повідомила про замінування, зазначають в міліції.

5 канал поновив мовлення після двогодинної перерви.

"Пошуки вибухового пристрою тривали дві години, результату не принесли", - сказала ведуча в ефірі телеканалу.

За її словами, працівники каналу, які були евакуйовані з офісу на час роботи правоохоронців, уже повернулися на робочі місця, повідомляє Укрінформ.

Нагадаємо, 15 липня у зв'язку з інформацією про замінування офісу 5 каналу в Києві, мовлення телеканалу тимчасово призупинено.

Зранку 4 липня співробітників 5-го каналу евакуювали з центральної будівлі у Києві (знаходяться офіс, редакція новин і перша ефірна студія) через повідомлення від невідомого телефоном про замінування каналу.  Вибуховий пристрій в офісі «5 каналу» не знайшли.

 

 


 

Liked the article?
Help us be even more cool!