ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Верховний суд РФ розгляне апеляції на вироки Сенцову і Кольченку

24.11.2015, 11:10

Сьогодні, 24 листопада, Верховний суд Росії має розглянути апеляційні скарги на вирок українському режисерові Олегу Сенцову та активісту Олександру Кольченку, повідомляє Крим.Реалії.

У своїх скаргах сторона захисту просить скасувати вироки і виправдати «незаконно засуджених». За словами адвоката Сенцова Дмитра Дінзе, на його підзахисного чинили тиск сторони обвинувачення. Також суд не врахував жодного факту доказів сторони захисту.

Як повідомляв ІМІ, 25 серпня 2015 року Північно-Кавказький окружний військовий суд засудив Олега Сенцова до 20 років, а Олександра Кольченко - до 10 років позбавлення волі.

Захист українського режисера Олега Сенцова, якого у Росії засудили до 20 років колонії у справі про підготовку терактів, оскаржив вирок суду.

Олег Сенцов та Олександр Кольченко звинувачуються у тероризмі. За версією російського слідства, навесні 2014 року Сенцов нібито організував у Криму підпільну групу, пов'язану з "Правим сектором". Кольченко звинувачують в участі у цьому "терористичному співтоваристві".

Liked the article?
Help us be even more cool!