ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Велика Британія запровадила санкції проти низки російських ЗМІ та пропагандистів

04.05.2022, 17:12
Фото – InfoResist / 24 канал
Фото – InfoResist / 24 канал

Велика Британія запровадила санкції проти низки російських пропагандистів та кремлівських медіа.

Про це йдеться в заяві глави МЗС Британії Ліз Трасс, повідомляє "Європейська правда".

Зокрема, під санкції потрапили Перший канал, який, ідеться в заяві, відомий поширенням у росії дезінформації, що виправдовує незаконне вторгнення путіна “спеціальною військовою операцією”.

Під санкції потрапили військові кореспонденти, пов'язані з російськими військами в Україні: Євгеній Піддубний, військовий кореспондент ВДТРК; Александр Коц, військовий кореспондент російської газети “Комсомольська правда”; Дмитро Стєшин, російський журналіст, спеціальний кореспондент “Комсомольської правди”.

Також до списку санкцій внесено: 

  • Всеросійське державне телебачення і радіомовлення, великий державний мовник, який відіграв ключову роль виправдання путінської агресії проти України.
  • ІнфоРос, інформаційне агентство, що поширює дестабілізаційну дезінформацію про Україну і, ймовірно, пов'язане з російськими спецслужбами.
  • SouthFront, дезінформаційний сайт, який поширює неправдиву інформацію, що намагається виправдати вторгнення росії в Україну.
  • Фонд стратегічної культури, інтернет-журнал, що поширює дезінформацію про вторгнення росії в Україну, зокрема про роль російських сил у вбивстві мирних жителів у Бучі.

Як повідомляв ІМІ, Європейський Союз планує відімкнути три великі державні російські телеканали від кабельної, супутникової та інтернет-трансляції в ЄС. Канали будуть внесені до шостого пакета санкцій.

Liked the article?
Help us be even more cool!