ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Велогонники Tour de France зіткнулися через глядача, що намагався зняти селфі

Фото – Benoit Tessier / Reuters
Фото – Benoit Tessier / Reuters

У Франції під час 15-го етапу Tour de France сталась аварія, внаслідок якої низка велосипедистів-учасників попадала на землю. Інцидент трапився 17 липня, ймовірно стався через глядача, який намагався зробити селфі. Про це повідомляє CNN, посилаючись на коментаторів Euronews. 

За словами коментатора Euronews Дена Ллойда, “хтось робив селфі обіч дороги. Один з велосипедистів з команди Jumbo перечепився за нього і втратив управління… Хтось просто задалеко вийшов на трасу, щоб зробити фото, й підрізав велосипедистів, які оминали вигин дороги, внаслідок чого все і сталося”.

“Чиясь рука висунулася й зачепила чиєсь плече, ось ми й посипалися на землю як драже”, – пояснив коментатор Карлтон Кірбі.

За версією ВВС, глядач зіткнувся з велосипедистом Сеппом Куссом з команди Jumbo-Visma. Спортсмен упав долу, через що перекинулися й інші учасники перегонів на вузькій ділянці траси.

Коли всі атлети знову посідали на велосипеди, змагання продовжилося.

Французькі жандарми знайшли глядача-винуватця, але не затримуватимуть його без офіційного позову від Кусса, повідомляє The Guardian з посиланням на Reuters. Водночас речник команди Jumbo-Visma заявив: “Може, команда й позиватиметься. Ми з’ясуємо, як і коли”. Цей намір підтвердив і переможець туру, побратим Кусса по команді Йонас Вінґеґорд.

Liked the article?
Help us be even more cool!