ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вежу для українського мовлення на Крим планують відкрити у січні

10.01.2017, 10:33

Будівництво вежі на адмінмежі з окупованим Кримом для FM-мовлення на півострів планують закінчити до кінця січня 2017 року. Про це у коментарі QHA повідомила заступник голови Генічеської районної державної адміністрації Гульнара Бекірова.

— Роботи планують закінчити орієнтовно цього місяця. Мовлення на Крим вкрай необхідне, щоб наші люди відчували там, що ми разом, що ми з ними і думаємо про них і день, і ніч. Треба, щоб вони відчували цю підтримку. Це ще один важливий крок до деокупації Криму,  сказала Гульнара Бекірова.

Як раніше повідомляло QHA, друга секція вежі висотою у 150 метрів, яка дозволить транслювати на анексований Росією півострів українські канали і забезпечить радіомовлення українських радіостанцій, була встановлена ​​2 грудня.

За результатами конкурсу, проведеного Нацрадою України з питань радіо- і телемовлення, радіочастоти отримали чотири компанії, які транслюватимуть свої програми на територію анексованого Криму. Жителі півострова незабаром зможуть почути такі компанії, як НТКУ (Центральна дирекція «Українське радіо»), ТОВ ТК «Атлант-СВ» з Києва, «Радіо Крим. Реалії» і ТОВ ТРК «СОФІЯ» з Херсона.

QHA

Liked the article?
Help us be even more cool!