ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведучу телеканалу NewsOne звільнили після інциденту з велопатрулем (оновлено)

13.09.2016, 12:02

Ведучу телеканалу NewsOne Ліну Нерус звільнили з каналу вчорашнім числом, тобто від 12 вересня, після інциденту з велополіцією, який набув широкого розголосу через соцмережі та ЗМІ, повідомляє ТСН.

Як повідомлялося на сторінці “Київ Оперативний” у Фейсбук, жінка припаркувалася на зупинці громадського транспорту, а коли патрульний велопатруля попросив її переставити авто, жінка начебто відмовилась це робити та, не згодна з тим, що її авто заблокували, наїхала на поліцейського заднім ходом. Поліцейського шпиталізували. Також повідомляється, що на місце події прибув її чоловік – працівник СБУ та почав “вирішувати питання”.

В коментарі ТСН телеведуча розповіла, що вона не пручалась діям поліції та була готова перепаркувати авто, але поліцейський сказав, що буде оформлювати протокол та викликати евакуатор.

За її словами, правоохоронець поводився вкрай грубо, казав “починається твоє життя на нарах”, кинув свій велосипед на капот авто та намагався проникнути в машину, викрутити кермо, тощо. Через те, розповіла Нерус, вона не виходила з авто півтори години – протокол оформили, спілкуючись через привідкрите вікно авта, документи жінка показувала через скло. Ведуча була готова сплатити штраф на місці, але не віддавати машину на штрафмайданчик.

За півтори години, розповіла Нерус, вона вийшла з авта й тут їй скрутили руки, повалили на землю та вдягли наручники. На цей момент до велополіцейських приєднались ще два патрулі. На місце інциденту приїхав чоловік ведучої, він викликав працівників прокуратури. За твердженням Нерус, ані на велосипеді, ані на машині пошкоджень не зафіксували.

Ведуча підтверджує, що поліцейського забрала швидка, проте стверджує, що протягом всього часу з'ясування питань, він був активним. Для неї також викликали швидку – у лікарні зафіксували пошкодження та рекомендували тиждень повного спокою.

Керівництво каналу вирішило звільнити ведучу, дізнавшись про інцидент з інтернету. Як повідомила Нерус, звільнили днем, у який і стався інцидент. Ведуча написала заяву до прокуратури та збирається боротись за свою репутацію, доводити свою правоту. Поновлюватись на каналі через суд Нерус не збирається.

Водночас телеканал NewsOne заявляє, що журналістка Галина Нерус на даний момент не є співробітницею телеканалу, оскільки термін дії її контракту закінчився 31 липня.

“Ліна Нерус дійсно працювала ведучою на телеканалі NewsOne. Однак 31 липня 2016 року в неї закінчився термін контракту з телеканалом, відповідно на даний момент вона не є співробітницею нашого телеканалу”, - повідомила генеральний директор телеканалу NewsOne Олена Рудик.

Фото - Київ Оперативний, Фейсбук Ліни Нерус

Liked the article?
Help us be even more cool!