ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведуча ютуб-каналу Ukrlife.tv повідомила про втрату доступу до каналу

Фото - скриншот з відео Людмили Немирі
Фото - скриншот з відео Людмили Немирі

Генеральна продюсерка та ведуча ютуб-каналу Ukrlife.tv Людмила Немиря повідомила про втрату доступу до каналу, для якого створювала контент і розвивала протягом багатьох років.

Про це йдеться у її відеозверненні, опублікованому 21 листопада, повідомляє “Детектор медіа”.

Вона не уточнила деталі, за яких втратила доступ до ютуб-каналу Ukrlife.tv. Також Немиря відмовила виданню розповісти подробиці ситуації.

“Я хочу чесно зізнатися вам, що сьогодні мені дуже боляче. Мені боляче через те, що вчора у мене забрали доступ до ютуб-каналу, який я створювала 10 років. Від сьогодні все, що буде публікуватися на каналі Ukrlife.tv, вже не буде мати до мене жодного стосунку. ... Я звикла довіряти людям, і мені не спадало на думку, що таке можливо. Але це сталося”, — сказала у відеозверненні Людмила Немиря.

Вона також повідомила, що запускає на ютубі новий канал — “Ukrlife.tv з Людмилою Немирею”.

Крім того, ведуча наголосила, що як власниця авторських прав на матеріали за її участі, що публікувались на ютуб-каналі Ukrlife.tv, вона хоче зберегти їх і шукає юридичної допомоги для реалізації цього.

“Я мріяла створити платформу, де розумні люди будуть зустрічатися, думати, висловлюватися, обговорювати. І я її створю, я вам обіцяю, як би тяжко мені не було”, — сказала Людмила Немиря.

Канал Ukrlife.tv було створено 29 квітня 2013 року. На сьогодні на каналі опубліковано 15089 відео, він має 753 тисячі підписників і понад 300 млн переглядів. Тут щодня виходили інтерв'ю Людмили Немирі із різними експертами.

Liked the article?
Help us be even more cool!