ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вдова Гонгадзе вважає, що суддя розпочала "черговий спектакль"

08.12.2011, 01:21
Мирослава Гонгадзе вважає, що суддя Галина Супрун 7 грудня почала "черговий судовий спектакль з відмивання екс-президента Кучми".

Про це йдеться в її заяві з приводу розгляду скарги захисників Леоніда Кучми на порушення проти нього кримінальної справи, яку передала "Українській правді" представник вдови Гонгадзе Валентина Теличенко.

"Чашу мого терпіння переповнила чергова наруга над законом з боку чергової "її честі" судді Печерського районного суду Києва Галини Супрун", - пише Мирослава Гонгадзе.

"7 грудня без надання відповідних доказів, порушуючи закон "іі честь" Супрун розпочала черговий судовий спектакль з відмивання екс-президента Кучми по справі його причетності до вбивства Георгія", - вважає вдова журналіста Георгія Гонгадзе.

Вона нагадує, що перший заступник генпрокурора України Ренат Кузьмін в інтерв’ю заявив, що слідство у справі Кучми завершено, що означало, що скарга адвокатів Кучми про скасування постанови про порушення проти нього справи не може бути розглянута судом.

"Але суддя Супрун, виявляється, заволоділа особливою інформацією, з відомих лише їй джерел, що слідство у справі Кучми прокуратура поновила, що означає лише одне: дає можливість скасувати постанову про порушення кримінальної справи проти Кучми за причетність до вбивства мого чоловіка", - заявляє Мирослава Гонгадзе.

"Я навіть не хочу здогадуватися, скільки коштує "її честь" з її особливим джерелами інформації", - додає вона.

На думку Мирослави Гонгадзе, тепер риторичним є питання, як завершиться розгляд цієї справи.

"Але це станеться у задзеркаллі, яким сьогодні є Україна. В реальному ж світі Леонід Кучма залишиться, як сказав мені один із водіїв вашингтонського таксі, "тим президентом, який замовив журналіста". І жодні гроші чи зв’язки не зроблять його людиною честі, як би йому не усміхались в обличчя сильні світу цього. Історія розставить свої крапки у цій справі", - переконана вона.

"Сьогодні ж зрозуміло лише одне: вони нас перемагають своєю брутальністю, безчестю та грошима, які у нас же і украли", - вважає Мирослава Гонгадзе.

Вона констатує, що Україна нині – "корумпована держава без права, справедливості і правди", де "усе купується і усе продається".

"Я у ній не живу, але я за неї і через неї страждаю. Мені боляче за свою родину, за вас усіх, які вимушені жити у цій державі без закону", - зазначає вдова Гонгадзе, яка живе в США.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!