ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Запоріжжі з’явився клон закритої газети "Субота плюс"

06.03.2017, 18:19

На початку березня у Запоріжжі у продажу з’явилася газета “Субота Запоріжжя”, що зовнішнім видом та дизайном дуже схожа з газетою “Субота плюс”, яка перестала видаватися кілька місяців тому. Про це на сайті z-city повідомив екс-головний редактор та власник газети “Суботи плюс” Богдан Василенко.

У власній колонці він наголосив, що газета не має жодного відношення до його компанії, а належить видавцю ПП “ІН-ПРО” Валерію Фоменку, відомому в минулому, зокрема, як власник та керівник газети “Мрія”. За даними Василенка, це ж приватне підприємство видає зараз газету “Пенсіонер Запоріжжя”.

“Псевдо-”Субота” намагається використати напрацьований справжньою “Суботою” авторитет і популярність”, - заявив в колонці Богдан Василенко та підкреслив, що його видання ніколи “не було залежне від олігархів чи політичних партій”.

Як повідомляв ІМІ, газета “Субота плюс” припинила існування наприкінці 2016 року. Серед причин закриття називались, зокрема, фінансові проблеми видання, проте її керівник і фактичний власник Богдан Василенко так і не прокоментував закриття газети. Сайт газети Z-city наразі залишається працювати.

Фото – з сайту Z-city

Liked the article?
Help us be even more cool!